OM OSS

Kompetanse er vår styrke

Canpro as ble etablert i 2011 av Svein Håhjem og Controlteam som i over 20 år har levert automasjonsløsninger til industrien. Basert på Svein sin brede kompetanse og lange erfaring innen mekanisk automasjon, kombinert med Controlteam sitt ønske om kunne levere produkter til mye av den samme industrien som allerede var i kundeporteføljen, ble ideen om Canpro til. I starten på 2019 tok vi noen offensive grep og ansatte Endre Næss som daglig leder og Rune Hatletvedt gikk inn som styreleder. Endre har en bakgrunn innen mekanisk produksjon, prosjektledelse, prosessforbedring og plan. Rune lang fartstid innen bedriftsutvikling.

Dette posisjonerer oss til den videre veksten vi planlegger for automatisering og robotisering av industrien i Norge, med hovedfokus på Vestlandet siden nærhet til våre kunder er viktig for oss.

Våre partnere

Leverandør av plate og rør – lasermaskiner for gravering, merking og kutting.

Tilpasser og skreddersyr for sikkerhet og integrasjon i produksjonslinjer/celler.

KUKA er et globalt automatiseringsselskap med en omsetning på rundt 3,3

milliarder euro og omkring 14 000 ansatte.

Som en av verdens ledende leverandører av intelligente automatiseringsløsninger, tilbyr KUKA kundene alt de trenger fra en enkelt kilde:

fra roboter og celler til helautomatiske systemer for bilindustri, elektronikk, metall og plast, matvarer, e -handel / detaljhandel og medisinske systemer.

Selskapet har hovedkontor i Augsburg, Tyskland

Controlteam as er et uavhengig ingeniørfirma etablert i 1998, som leverer komplette systemløsninger innen elektro-, automasjon- og SCADA-systemer. Vi leverer til blant annet industri, skip, offshore og offentlige etater.

Vi utvikler løsninger i samarbeid med våre kunder, og legger stor vekt på kompetanse, kvalitet og serviceinnstilling.

Controlteam er hovedaksjonær i Canpro.

Infund støtter innovasjon og verdiskaping ved å utarbeide søknader om offentlig hel- eller delfinansiering.

De har kompetanse omfatter både norske og EU-baserte ordninger.

Infund er genuint opptatt av nyskaping.

Våre kunder